Hoppa till innehåll

Avtalsputs för företag

REGELBUNDEN OCH ENKEL FÖNSTERPUTS

Slut på smutsigt glas

Vår regelbundna tjänst är mycket populär och innebär att vi först startar med en nollställning. Både in och utvändigt putsas, samt mellan öppningsbara fönster. Därefter kommer vi 4-12 gånger per år. Enklare än så har det aldrig varit att hålla allt glas & era fönsterna skinande rena.

Hur funkar det?

När vi upprättar ett längre samarbete kan vi hålla nere kostnaden rejält för tjänsten. Avtalet upprättas efter era förutsättningar och särskilda önskemål.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

När du först beställer tjänsten gör vi en nollställning av dina fönster. Detta kostar inget extra jämfört med våra ordinarie priser. Du får därefter en offert på ett avtal för just ditt företag. Beroende på vilket upplägg du behöver

  • Avtal utsida
  • Avtal insida
  • Avtal komplett (både utsida & insida)
  • Avtal enligt överenskommelse

Hur betalar jag?

Vi skickar regelbundet en faktura via EDI eller E-post. Du betalar bara för utförda tjänster.

Hur stor rabatt får jag mot ordinarie pris på extra insatser?

Du får 10% rabatt på den delen som inte ingår i avtalet.

Vad binder jag mig till?

Vi gillar inte långa avtal där parterna inte är nöjda men när vi behöver lära oss er verksamhet och upprätta rutiner så vill vi att ni minst avtalar om ett 12 månaders avtal. Du är däremot inte bunden till någonting innan vi först kommit överens och du har möjlighet att utvärdera vår tjänst i samband med att vi gör vår ursprungliga nollställning utan att binda dig till någonting.

Hur kommer vi igång?

Beställ våra tjänster och säg till om du därefter är intresserad av ett avtal. Vi deltar även gärna i din upphandling. Kontakta oss i så fall.

Låt oss höras av

Vi tar emot och hanterar din förfrågan. Vänta inte. Hör av dig nu.