Hoppa till innehåll

Erbjudande till dig som bor i villa

REGELBUNDEN OCH ENKEL FÖNSTERPUTS

Slut på smutsigt glas

Vår regelbundna tjänst är mycket populär och innebär att vi först startar med en nollställning. Både in och utvändigt putsas, samt mellan öppningsbara fönster. Därefter kommer vi 4-6 gånger per år. När du behöver ytterligare insatser avropar du enkelt det av oss till rabatterat pris. Enklare än så har det aldrig varit att hålla fönsterna skinande rena.

Hur funkar det?

Eftersom vi endast putsar utsidan i Abonnemangsputs för villa och detta görs när det passar schemat så kan vi hålla nere kostnaden rejält för tjänsten. Du behöver inte vara hemma eller på plats för att släppa in oss men vi meddelar dig självklart innan vi kommer.

Dom flesta villaägare fördrar att vi kommer sex gånger per år. Vid putsning sex gånger per år så kommer vi varannan månad.

När du behöver extra fönsterputs till exempel på insidan, mellan fönster eller andra insatser så meddelar du bara oss det så löser vi det vid nästa puts, du betalar då ett reducerat pris för dessa tjänster.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

När du först beställer tjänsten gör vi en nollställning av dina fönster. Detta kostar inget extra jämfört med våra ordinarie priser. Du får därefter en offert på vad Abonnemangsputs kostar för just din villa.

Hur betalar jag?

Vi skickar regelbundet en faktura via Kivra eller E-post.

Rutavdrag?

Inga problem. Abonnemangsputs omfattas och vi sköter all administration.

Hur stor rabatt får jag mot ordinarie pris på extra insatser?

Du får 20% rabatt på den delen som inte ingår i Abonnemangsputs.

Vad binder jag mig till?

Vi gillar inte långa avtal där parterna inte är nöjda. Du kan därför när som helst säga upp din Abonnemangsputs. Du faktureras enbart för utförda tjänster.

Hur kommer jag igång?

Beställ bara vår tjänst och meddela oss att du är intresserad av Abonnemangsputs så ordnar vi det.

Vi tar emot din förfrågan. Vänta inte. Boka nu.